Ρίγος

8/31/2015

Οι ιστορίες του παραμυθότοπου - strega_dorata

Αφιέρωμα στην ιστορία «Οι Ιστορίες Του Παραμυθότοπου»
της Ειρήνης (strega_dorata)
Τι συμβαίνει όταν ένας απλός δεκαεξάρης ανακαλύπτει πως κατάγεται από έναν μακρινό τόπο στον οποίο όλα τα παραμύθια είναι αληθινά; Φαντάζει καταπληκτικό σωστά; ......ή μήπως όχι;

Περίληψη Ιστορίας

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει να κάνει με ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, τον Μαξ, ο οποίος θα μάθει λίγο πριν τα δέκατα έκτα γενέθλια του, πως κατάγεται από ένα τόπο στον οποίο τα παραμύθια και οι θρύλοι έχουν σάρκα και οστά. Πρόκειται για έναν πανέμορφο και ξεχωριστό κόσμο, τον Παραμυθότοπο. 

Στην αρχή δεν τον ενθουσιάζει τόσο η ιδέα και δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη, όμως στη συνέχεια αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό το μαγευτικό μέρος. Παρ'ολα αυτά αντιμετωπίζει ευτράπελα στον κόσμο μας, γκάφες και προβλήματα όπως κάθε έφηβος. 

Αυτό που άθελα του αγνοεί είναι πως ο Παραμυθότοπος μπορεί να μην είναι τόσο ειρηνικός όσο φαίνεται αλλά να κρύβει κινδύνους.

Αποσπάσματα από την ιστορία


"Αυτό ήταν λοιπόν! Καλή μας σχολική χρονιά, μακριά από μαγείες και ξόρκια."
"Μπροστά μας έστεκε ένας πελώριος κρυστάλλινος δράκος που κοιμόταν γαλήνια. Ήταν πανέμορφος. Η εικόνα του πλάσματος που κοιμόταν αντί να μας κάνει να τραπούμε σε φυγή, μας προκαλούσε να τον πλησιάσουμε. Τότε το πλάσμα ξύπνησε αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι ζεστά χρυσαφένια μάτια. Το βλέμμα του ήταν τρυφερό, σε πλημμύριζε καλοσύνη και ευφορία."
Την ιστορία της Ειρήνης μπορείτε να την διαβάσετε εδώ !!!Προσωπική Γνώμη

Μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένη και να είναι ακόμα στα πρώτα κεφάλαια αλλά την διάβασα ευχάριστα. Είναι πολύ όμορφα γραμμένη με εθιστική,περιπετειώδης και μαγευτική πλοκή. Οι ήρωες είναι συμπαθήσιμοι, στοργικοί, γεροί και ρεαλιστικοί.
Περιμένω πως και πως να διαβάσω τα επόμενα κεφάλαια και να ταξιδέψω στον υπέροχο, ονειρεμένο Παραμυθότοπο.Άρθρο : Kέλλυ (swan queen) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments System

Disqus Shortname

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Συνέντευξη με τον Chari Mavro

Ο Χάρης Μαύρος δημιουργός της ιστορίας  DILEMMA  που έχει συγκεντρώσει πάνω από 42.000 αναγνώσεις και 5.000 ψήφους μίλησε στην Σοφία...

Popular Posts